Футсал је поново у моди

Аутор: Ратомир Мијановић Фото: Lokoportal
05.01.2021. - Фудбал

Футсал и даље станује у Требињу и са назнакама да би се у скорије вријеме могла, поново у Требињу играти и Премијер лига БиХ.

Међу најзаслужнијим члановима Клуба малог фудбала Леотар је и Лазар Зечевић. Он, заједно са браћом Андрић, Савом и Срђаном, те Миљаном Вицом, дају тон требињској екипи и у споју младости и искуства виид се да Требиње у футсалу итекако има шта да каже.

„Па овакав старт је по мени реалан. Сви знамо колико је велико име Леотар у нашем футсалу. Очекивали смо овакав развој догађаја“, каже Лазар за херцегспорт и наставља у опрезном стилу.

„Треба бити реалан, једини кикс смо направили у Требињу, у мечу против Гласинца са Сокоца када смо играли неријешено. Дуго је првенство, не треба грешке фатално схватати, али морамо бити опрезни. Ривали су коректни и квалитетни, све су екипе озбиљне са добрим појединцима, нема опуштања. Поготово је тешко на гостујућим утакмицама јер има пар дворана које немају баш све услове за играње у овом рангу такмицења“, истиче Зечевић.

Амбиције КМФ Леотар су јасне.повратак у Премијер лигу БиХ.

„У наставак сезоне улазимо с циљем да будемо први и да се вратимо тамо гдје нам је мјесто, а то је премијер лига. Биће велика борба то знамо, има добрих екипа у западном дијелу РС, али не сумњам у наше квалитете. И можемо и хоћемо тамо гдје нам је мјесто. У Премијер лигу БиХ“,истиче он.

Лазар Зечевић је у јесењем дијелу шампионата постигао и 13 голова за екипу Леотара и најбољи је стријелац своје екипе.

Коментари
Издвајамо