Фудбалска академија „росонера“ у Требињу

05.08.2021. - Фудбал

Свјетски фудбалски великан, екипа Милана, у уторак на фудбалском терену у Полицама организује петодневни камп за младе фудбалере-дјецу до 15 година са подручја овог дијела балканског полуострва.

Организацију овог кампа, који је до сада изњедрио многа фудбалска  имена која играју значајну улогу у свјетском фудбалу као што је Донарума технички је подржао Фудбалски клуб Леотарс који је службени партнер Милан јуниор кампа.

Анастасио Баило представник Милана за државе са Балкана каже да је Требињски камп један од три на овим просторима.

“У уторак почињемо, током шест дана имаћемо по два тренинга са младим фудбалерима подијељеним по годиштима. Програм се не разликује превише од осталих фудбалских школа, али ипак ће бити нешто ново. Циље је популаризација И социјализација младих, а не скаутинг камп И ми не тражимо супер таленте које ћемо водити у Милано. Вјерујем да ће до дјеци остати у трајном сјећању. Једва чекам да крене камп” каже Баило.

„Сувишно је трошити ријечи о једном свјетском великану као што је то Милано, али треба рећи да ће током петодневног рада, са младим фудбалерима радити овлаштени тренери из Милановог фудбалског кампа у Италији са беспријекорним резултатима и стручношћу“, каже Игор Јоксимовић, први човјек Леостарса који је од стране Милана овлаштен да ради на пријавама судионика кампа.

Камп ће бити завршен у недељу.

Коментари
Издвајамо