Фудбал: Вележ и Младост у доњем дому

14.11.2020. - Фудбал

Фудбалери вележа побиједили су данас у Невесињу у утакмици 15. кола Друге фудбалске лиге РС група исток екипу Романија са Пала резултатом 4:1, полувријеме 2.1.

У ефикасној игри Невесињци су били значајно бољи противник и заслужено остварили убједљиву побједу. Два гола за Вележ постигао је Милко Радовић а по један Драшковић и Вуковић. Једини гол за екипу са Пала постигао је Маљукан.

Други херцеговачки друголигаш екипа Младости из Гацка поражена је у Пилици од екипе Будућности 1:0. Куриозитет ове утакмице је чињеница да су фудбалери Младости у протоколу, према официјелној статистици,  имали свега 11 играча.

Јесењи дио шампионата екипа Вележа је завршила на 10.мјесту са 20 бодова а екипа Младости је за једно мјесто слабије пласирана и са бодом мање од Невесињаца. Најефикаснији код екипе Вележа у јесењем дијелу шампионата био је Горан Продановић са 9 голова док је са голом мање, Рајко Ћеранић био најбољи стријелац код екипе Младости.

У првом колу прољетног дијела шампионата, који се игра на прољеће Вележ је домаћин Губеру из Сребренице а Младост гостује у Дворовима код екипе Пролетера.

Коментари
Издвајамо