Фудбал: Реми по мјери ривала (фото)

31.10.2020. - Фудбал

У по много чему чудној и необичној утакмици, фудбалери „Леотара“ одиграли су неријешено 2:2, полувријеме 1:2 у утакмици 14. кола Прве фудбалске лиге РС.

Требињска екипа може али и не мора да буде задовољна оваквим исходом. Може јер је до бода дошла са играчем мање а не мора јер је у другом полувремену била много бољи ривал, и на тренутке се чинило да има играча више на терену.

„Леотар“ је одмах у првој минути голом Рамића дошао до предности,а радост играча се није ни стишала а Марковић, играч „Дрине“ је погодио за 1:1 а комплетан преокрет је донио Илић у 6 минуту. Гости су повели са 2:1.

Да би све било доста теже дорињела је чињеница да је након једне гужве у шеснаестерцу, Пребирачевић добио директни црвени картон.

И то, као да је била чињеница која је преломла све у корист „Леотара“ који је у другом полувремену био и конкретнији и опаснији. Након гола Шиповца у 56.минуту Требињци су опасно пријетили неколико пута и да је млађани нападач требињске екипе у посљедњим тренуцима меча, умјесто стативе погодио мрежу не би било незаслужено.

„Одлично смо почели, одмах повели а онда потпуно необјашњив пад у игри када Зворничани дају два гола за кратко вријеме и прелазе у вођство. У другом полувремену смо кренули много конкретније и опасније. Са играчем мање, а то је парадокс, растрчали смо се по терену и на тренутке је изгледало да имамо играча више. Нажалост, морали смо се задовољити бодом“, каже за херцегспорт.цом Данило Шиповац нападач „Леотара“.

У скљедећем колу „Леотар“ путује у дервенту на меч са екипом „Текстилца“.

Коментари
Издвајамо