Финиш првог полувремена одлучио побједника

26.09.2021. - Фудбал

У оквиру 11. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине Жељезничар је стигао до заслужене побједе против Леотара. Коначан резултат утакмице гласио је 1:0, а стријелац јединог поготка био је Недим Мекић. Бранислав Крунић истакао је да је утакмица одиграна у предивном.

„Била је квалитетна утакмица, обје екипе су пружиле добар фудбал. Жељезничару бих честитао на побједи, играчима и навијачима, који су то жарко жељели. Знали смо шта можемо очекивати од Жељезничара, играју чврсто и мало голова примају. Жељели смо из доброг дефанзивног блока добити неки контранапад. Нисмо успјели, а мислим да би било доста боље друго полувријеме за нас да смо у првом задржали неријешен резултат. Нисмо успјели, тако да смо правили измјене у другом дијелу и покушали их угрозити. Нисмо успјели у томе, знали смо да они играју чврсто кући и ако дају први гол, да ће нам бити јако тешко“, рекао је Крунић и најавио наредно коло за његову екипу:

„Што се сљедећих утакмица тиче, ући ћемо максимално сконцентрисани и тражит ћемо своје бодове“

Томислав Ивковић тренер Жељезничара је био задовољан.

„Свака побједа је важна, поготово ова која је дошла послије низа добрих игара али неефикасности екипе. Честитам својим играчима на одлично одиграној утакмица. Била је тешка, чврста и тврда. Доминирали смо током цијеле утакмице, али није било једноставно, јер један гол није довољан да мирно приведеш утакмицу крају“, закључио је тренер Жељезничара.

Коментари
Издвајамо