Фалко обукао црвено-бијело

30.01.2021. - Фудбал

Слетео је Фалко у црвено-бело јато! Нови фудбалер Црвене звезде Филипо Фалко допутовао је вечерас у Анталију и придружио се новим клупским друговима на припремама за пролећни део сезоне.

Италијански офанзивац је дошао из Лећеа, а у новом клубу ће имати потпуно другачије циљеве него у досадашњем делу каријере – бориће се за трофеје.

“Огромна ми је част што сам потписао уговор са Црвеном звездом. Ово је највећи клуб на овим просторима и сви у Италији знамо за Звезду, њену традицију и ватрене навијаче које има и пред којима једва чекам да заиграм. Желим да се доказујем, да освојимо „дуплу круну“, као и да се што боље покажемо против Милана, који ми је добро познат. Такође, радујем се и што ћу имати прилику да сарађујем са Дејаном Станковићем који је легенда фудбала у Италији”, рекао је Фалко по доласку у Звездин табор у Анталији.

Нови играч црвено-белих важи за универзалца у нападу, јер може да игра на свим офанзивним позицијама. Ове сезоне одиграо је 11 утакмица за Леће, постигао два гола, а за један је асистирао.

Коментари
Издвајамо