ЕРС помаже билећки Херцеговац

24.05.2023. - Фудбал

С поносом обавјештавамо све своје чланове, навијаче и пријатеље Клуба да смо потписали уговор о наставку успјешне сарадње са МХ „Електропривреда Републике Српске, објавили су на свом ФБ профилу Фудбалски клуб Херцеговац.

“Овом приликом желимо да изразимо искрену захвалност МХ ЕРС-а на изузетно значајној подршци коју нам пружају. Са поносом истичемо да бројимо преко 180 чланова и посједујемо 4 такмичарске селекције.Свака од наших селекција окупља младе спортисте који с преданошћу, ентузијазмом и великим трудом представљају наш клуб, град и Херцеговину на спортским теренима широм региона. Све то не би било могуће без подршке наших спонзора попут ЕРС.Такође, желимо да  поменемо да је висина спонзорства од стране ЕРС-а ове године већа него у претходним годинама, што је још један доказ ваше посвећености и подршке нашем клубу.

Ова подршка ће нам помоћи да унаприједимо наш рад на свим нивоима и да се још боље припремимо за предстојећа такмичења.поменемо да је висина спонзорства од стране ЕРС-а ове године већа него у претходним годинама, што је још један доказ ваше посвећености и подршке нашем клубу. Ова подршка ће нам помоћи да унаприједимо наш рад на свим нивоима и да се још боље припремимо за предстојећа такмичења“, кажу у билећкој екипи.

Коментари
Издвајамо