Други пишу: Требиње чека одлуку

Аутор: Правдабл
12.06.2021. - Фудбал

Медији се ових дана напросто утркују објављујући, најчешће непровјерене информације о учешћу Леотара у новој сеони Премијер фудбалске лиге БиХ.

Тако данас Бањалучки портал правдабл пише….

Дучићев град је ових дана пун туриста, али главна тема у Требињу је фудбал!

Леотар је недавно освојио Куп Републике Српске, а сад аму се пружила прилика да заигра поново у елити БиХ! Наиме, одустајањем Крупе, по Правилнику, први клуб из Републике Српске је управо Леотар, који је сезону завршио на другом мјесту, одмах иза шампиона Рудар Приједора. А, у Требињу, већ увелико раде! За сутра (недјеља) како наш портал сазнаје заказан је састанак градског руководства, клупских челника, привредника, само са једним циљем, могу ли се пронаћи средства да први шампион БиХ од 17. јула заигра у БиХ елити!  Посла је пуно, а времена мало, али нико и не сумња да се може све затворити, и да понос Херцеговине, поново буде на фудбалској мапи БиХ. Исто тако, у Требињу и не помишљају на фузију са Крупом, сматрајући је неприродном, како географски, тако и историјски, не желећи тиме умањити величину клуба из кањона “Тијесно”. Први сигнали и то позитивни већ су стигли у Требиње, јер неколико клубова из Премијер лиге БиХ зажелило је Требињцима срећан повратак у бх елиту. Слиједи реконструкција “Полица” колико се може у кратком периоду, тражење Шефа стручног штаба, и јачање играчког кадра.

Леотар, из камена нико…., пише данас бањалучка Правда….

Посљедњу утакмицу, како статистика каже, Леотар је у Премијер лиги БиХ одиграо 10. маја 2014. године када је у зеници поражен од Челика резултатом 3:0 а те сезоне, требињски тим је шампионат завршио на посљедњем мјесту на табели са свега 9 бодова.

За љубитеље статистиике тада су за Леотар играли Колак, Милојевић, Шараба, Мајкић, Пјаца, Андрић, Вучић, Тасовац, Ћоровић, Ђерић и Симовић. Са клупе, у игру су упла два фудбалера, Спаић и Домазет.

Коментари
Издвајамо