Драговић близу Звезде, Фалко у магли

Аутор: mocartsport
25.01.2021. - Фудбал

Све очи звездашке јавности упрте су ка Италији, пошто се чека финиширање трансфера везисте Лечеа Филипа Фалка у редове српског шампиона. Раде интензивно на томе челници Црвене звезде и ових тренутака, али није италијански везиста једина тема размишљања одговорних са Маракане. Док се чека детонација Фалка у околини стадиона Црвене звезде могла би да пукне још једна бомба. И то каква.

Српски шампион је близу коначног договора са бившим репрезентативцем Аустрије и дефанзивцем Бајера из Леверкузена Александром Драговићем, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. На Маракани су ову операцију вешто крили од очију јавности, али су на добром путу да је финиширају до краја ове седмице. Према нашим сазнањима Драговић ће потписати уговор са Црвеном звездом, али ће у редове српског шампиона стићи у јуну као слободан играч. И бити капитално појачање у најкритичнијем делу сезоне, квалификацијама за европска такмичења.

Италијански медији су прво објавили информацију да је посао између Црвене звезде и Лечеа око трансфера Филипа Фалка договорен. Потом су лансирали информацију да прелазак креативног везисте на београдску Маракану није тако известан, и да члан Серије Б не жели уплату у више рата, и да ултимативно захтева банкарске гаранције.

Међутим, чини се да је све спремно да у Београду и Лечеу покуља бели дим, јер је, ако је веровати трансфер гуруу Ђанлуки Ди Марцију, трансфер је веома близу реализације. И да су заинтересоване стране пронашле компромис.

Коментари
Издвајамо