Добро је …1

18.12.2020. - Фудбал

Цела Србија ових дана се дигла на ноге како би се хитно скупио новац за лечење осмомесечног Оливера Пал Гајодија, а цела Србија је онда и остала затечена ониме што је тим поводом урадио Богдан Богдановић.

Наш кошаркашки репрезентативац је, иако веома далеко, у Сједињеним Америчким Државама где 22. децембра почиње нову НБА авантуру, сада у дресу Атланта Хоукса, помно пратио озбиљну ситуацију у вези са овим малишаном, а решио је да се укључи у хуманитарну акцију коју је организовала екипа филма и серије „Јужни ветар“.

Они су на аукцију ставили сада већ култну „Ладу“ коју је Богдан Диклић возио у том остварењу, кола „у којима је одрастао Мараш“ (главни лик, тумачи га Милош Биковић), али вероватно ни сами нису могли да сањају да ће Богдан Богдановић својом понудом вишеструко надмашити почетну цену од 500 евра – лицитирао је 10.000 америчких долара у ову, хуманитарну сврху! „Лада се лансирала! Наш кошаркашки ас тренутно је дао највишу понуду за легендарни ауто из најгледанијег српског филма (10.000 долара). Позивамо све да следе Богданов пример и буду прваци у добрим делима. Једноставно је: пошаљите 848 на 3030 и допринестите Оливеровој животној утакмици!“, поручују продуценти филма, чија лицитација траје до петка, 18. децембра у поноћ, па се можда догоди да неко и надмаши Богијеву понуду.

Но, деси ли се да неко да више новца или не, Богдановић је овим потезом показао оно старо овдашње правило да се шампион не постаје само на терену, већ и понашањем ван њега.

 

 

Коментари
Издвајамо