Добојлијама прва рунда

Аутор: Ратомир Мијановић Фото: Lokoportal
21.03.2021. - Фудбал

Екипа Добоја побиједила је синоћ на свом терену Клуб малог фудбала Леотар резултатом 5:1, у првој утакмици доигравања за Првака РС у футсалу, односно у борби за пласман у Премијер лигу БиХ.

Иако резултат говори другачије, на терену у Осјечанима, виђен је неизвјестан меч а умјеће и прије свега спортска срећа, припали су домаћинима.Домаћини су повели у раној фази меча, у шестом минуту голом Мартића и тим резултатом завршено је прво полувријеме. леотар преко Сава Андрића изједначава у 26. минуту а Добојлије, након што су кренули са центра поноводолазе у вођство а стријелац је био Милаковић. Требињци од тада до краја меча играју са пет играча у пољу што им се осветило јер домаћин преко Мартића, Милаковића и Марића долази до убједљиве побједе.

„ Не тражимо оправдање али једноставно домаћинима је све ишло наруку, и рано вођство, и погодак у првом нападу након изједначења и доста спортске среће. Ми смо били осјетно ослабљени, без Вица, Цимирота и Драшковића, а буквално на тренутак прије почетка утакмице, из Прњавора са напорног меча, су уморни дошли  Зечевић, Милић, Срђан Андрић и Перишић. Не тражимо алиби, али обећавамо да ћемо у Требињу ићи на побједу а ако дође то трећег меча у Добоју, вјерујте, све је отворено“, каже за Херцегспорт  Саво Андрић.

Реванш утакмица се игра у Требињу а још увијек је неизвјесно да ли у сриједу или четвртак док се, уколико до њега дође трећи, одлучујући меч, игра у Добоју наредног викенда.

Коментари
Издвајамо