Дерби без побједника

23.07.2021. - Фудбал

У дербију 3. кола групе А, традиционалне олимпијаде у малом фудбалу Требиње 2021. екипе Брегова и Мокрих долова играле су неријешено 1:1 и тако задржале водеће позиције у овој групи.

Гол за Мокре долове постигао је Чечур а за Брегове Самарџић. Бољи након извођења казнених ударац били су Мокри долови и славили са 3:1.

Расположени за игру били су фудбалери Горњих Хрупјела који су са 6:2 савладали Растоке. Голове за побједничку екипу постигли су  Милошевић два и Дарко Милојевић, Јањош, Милидраг и Мандић по један. У листу стријелаца за поражену екипу уписао се Петијевић који је постигао оба поготка.

У трећој утакмици дана Горица је са 4:1 савладалa Гучину. Стријелци за побједничку екипу су били, два гола Tепавчевић и по један Лојовић и Тасовац. Једини гол за поражену екипу постигао је Путица.

Стање на табели изгледа овако:

 

Олимпијада се наставља у понедељак када су на програму утакмице 3. кола Групе Б. од 19 и 30 играјуЦентар-Ђачки дом – Придворци а након ове утакмице дерби кола Хрупјела – Доње Полице а посљедњи меч дана је утакмица Јазине и Главне улице која ће такође бити итекако интересантна.

Коментари
Издвајамо