Дејо контра Терза

Аутор: Вијести
31.12.2020. - Фудбал

Дејан Савићевић, легенда Црвене звезде и Милана, одговорио је на позив Звездана Терзића да дође на меч два клуба у Лиги Европе.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је пре 20-ак дана јавно позвао Дејана Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба у фебруару, у шеснаестини финала Лиге Европе.

Мислио сам да нећемо причати на ту тему. Када вас зове неко ко свашта прича о вама и ко шири лажи о вама на сваком кораку – то може само неко ко ништа не ваља. Као прво – замолио бих га овим путем ме више не спомиње, јер постоје неки људи, међу којима је и он, с којима се никад нећу помирити. Он то треба да зна – има свој живот, ја имам свој, и он је последњи човек у Србији који треба да ме зове на утакмицу”, рекао је Савићевић за подгоричке Вијести.

Савићевић је навео да може да га зове председник Звезде Светозар Мијаиловић, или спортски директор Митар Мркела.

“Ја сам рекао за њега оно што други нису смели – да је никакав човек. Зна шта је урадио и опет ме зове. Па ја бих био 100 пута гори од њега да се помирим с њим. Јер, ако те неко једном повреди, повредиће те и други пут. Нема потребе да вам се путеви укрштају да би вас још једном ‘урадили’ или ‘одрадили’. Неко може да те пређе једном, а ако те пређе други пут – онда си будала. Ето, то је неки мој мото, и он то зна. И опет зове. То је доказ о њему какав је”, додао је Савићевић.

 

Коментари
Издвајамо