Ћурић прозива у четвртак

19.01.2021. - Фудбал

Припремни период за фудбалере Леотара почиње  21.јануара када ће бити извршена прозивка а сав припремни период требињски лигаш обавиће у Требињу.

Иза нас је дуга пауза која је сигурно оставила трага на играчима па ћемо опрезно кренути у рад.Вирус корона нас је спријечио да у паузи испунимо што смо зацртали а то је повремени рад са играчима по групама али добра ствар је да су они сами помало одржавали форму.Што се тиčе одигравања контролних утакмица планирано је 5,6 утакмица а већ прва је 23. јануара Борцем из Бањалуке који је на припремама у Требињу. За нас у  незгодном тренутку јер тек почињемо са припремама али смо се одлучили да изађемо Борцу у сусрет и ипак одиграмо утакмицу.Наредне противнике ћемо знати наредних дана“, каже Олег Ћурић тренер Леотара.

Он очекује да се на прву прозивку одазову сви играчи који су завршили полусезону.

„У том уводном дјелу припремног периода видјећемо са чим располажемо а већ сада знамо шта нам треба од појачања и покушаћемо да на тим позицијама доведемо адекватна појачања. Прикључићемо раду неколико наших играча из омладинског погона на чему ће бити фокус њихова афирмација као и играча који су то до сада заслузили у јесењој полусезони.Мислим да уз квалитетна појачања и они могу лакше напредовати и то треба да буде наш фокус. Вјерујем да ћемо опет играти значајну улогу у првенству, и оно што сам стално говорио битно је да смо стабилни а ако се нешто више направи то је корак више. Мислим  да смо у првој полусезони направили корак више са домаћим играчима без расипања средстава и минималним улагањима играли значајну улогу и налазимо се у врху табеле што је мало ко очекивао. Самим тим смо направили себи позицију да растерећеније уђемо у наставак сезоне и направимо простор за афирмацију млађих играча. Драго ми је да је се  Леотар полако враћа на старе стазе и да се о њему прича у позитивном смислу“, истиче Ћурић.

Прољетни дио шампионата Прве фудбалске лиге РС почиње 6.марта а Леотар гостује код Борца у Козарској дубици.

Коментари
Издвајамо