Црвено бели траже појачања

Аутор: Спортски журнал
23.08.2021. - Фудбал

Специјални гости на утакмици са ТСЦ-ом у свечаној ложи били су бивши репрезентативац Србије, Душко Тошић и Ришарио Живковић, прошле сезоне члан Чангчуна.
Одмах се потегло питање ко ће од њих двојице задужити дрес Звезде. Више шанси даје се млађем, некадашњем ђаку омладинске школе Ајакса Живковићу.
Његов долазак наравно зависи од одлазака неког од крила, јер би сулудо било агажовати га поред енормно плаћених колега из иностранства без обзира на неспоран квалитет, таква ситуација ником не би одговарала.
Руководство Црвене звезде има спремну резервну комбинацију уколико Холанђанин српских корена не преломи да каријеру настави у српској престоници.
Пикиран је некадашњи млади репрезентативац Србије Никола Чумић из Олимшијакоса. После доласка у највећи грчки клуб из нишког Радничког за пола милиона евра, Чумић је ишао на позајмице, тако да му нова у Звезди не би била страна.
Сад једино преостаје да се руководства црвено-белих из Пиреја и Београда договоре око потенцијалне клаузуле после годину дана позајмице. Последња Чумићева у Хихону износила је 7.000.000 евра!

Коментари
Издвајамо