Црно бијели зауставили Леостарсе

12.09.2021. - Фудбал

Млади фудбалери требињског Леостарса елиминисани су у четвртфиналу Меморијалног турнира Радомир Антић који се овог викенда играо у знак сјећања на познатог тренера и некадашњег фудбалера.

Младе требињске фудбалере, годиште 2010. и 2011., побиједили су њихови вршњаци из београдског Партизана који су једна од најбољих екипа на овим просторима.

„Ритам је заиста био напоран, дјечаци су играли двије утакмице за редом тако да им се нема шта замјерити. У групи смо одиграли четири утамице, остварили три побједе и претрпили један пораз. Све у свему сјајно искуство за наше дјечаке и велико хвала организатору који нам је учинио велику част што нас је звао да наступимо у овако јакој конкуренцији. Дјечаци из Партизана су, иначе, освојили турнир у Ужицу, побиједили су у полуфиналу Црвену звезду  и у финалу Чукарички“, каже тренер Леостарса Игор Јоксимовић. О каквом је турниру ријеч свједочи податак да су промотери турнира били Антићеви саиграчи Илија Завишић, Радмило Иванчевић, трофејни тренер Милован Рајевац као и позната имена српског фудбала Ненад Милијаш, Милош Красић и Милан Лане Јовановић.

Коментари
Издвајамо