Браво Лео!!!! (видео)

24.03.2021. - Фудбал

Да је случајни пролазник данас свратио на утакмицу Леотар Радник, сасвим сигурно му не би било јасно ко је републички а ко премијерлигаш.

Леотар је, а то и резултат показује био бољи ривал од екипе из Бијељине, конкретнији, опаснији, мотивисанији… Коначан резултат од 2:1, полувријеме 0:0 је и најправеднији исход утакмице у којој је тренер Ћурић помијешао „карте“. Ван такмичарског погона, тактички, оставио је стандардне, Ђурића, Блажевића и Секуловића а у екипи су, готово без грешке одиграли Медан и Пребирачевић и показали да се на њих мора рачунати.

Два гола Леотара, два евро гола, најприје Зечевића па онда и Максимовића, додатно су украсили лијепо фудбалско поподне на Полицама.

„Честитам мојим момцима на побједи. Све што смо предвидјели, договарали се и планирали, спровели смо у дјело. Побједа је заслужена. Сад смо на „слатким мукама“. Играћемо у темпу сриједа-субота, али то је најмањи проблем. Не летимо високо, и даље смо чврсто на земљи. Радимо и припремамо се од утакмице до утакмице.Наш императив је субота и побједа против Подриња“, рекао је након утакмице тренер Леотара Олег Ћурић.

Након утакмице из свлачионице Леотара, након дуго времена, чула се пјесма.

Дашак радости, свјежине и фудбалске магије.

Вјетар једног новог Леотара.

пс. ево и евро гола Лазара Зечевића…

хвала Васу Љубенку на уступљеном видео материјалу

опширније снимак током вечери

 

Коментари
Издвајамо