Бранов повратак свом дому

23.06.2021. - Фудбал

Бранислав Крунић данас је представљен као нови тренер Леотара а по доласку на функцију истакао је да Леотар улази у Премијер лигу.

Крунић је у тренерској каријери водио Жељезничар Спорт Тим, Борац и Крупу.

“Драго ми је што сам опет у Леотару, овдје сам почео да се бавим фудбалом и заједно смо доживјели велике успјехе. Сарађиваћу са некадашњим саиграчима Жељком Радовићем и Олегом Ћурићем, заједно смо били чланови екипе која је освојила прву титулу шампиона Босне и Херцеговине. Ћурић је са екипом направио сјајне резултате и он ће бити члан мог стручног штаба“ – рекао је Крунић и додао:

“Леотар улази у Премијер лигу јер су друге екипе одустале и помало је све у Требињу изненадила ова ситуација. Међутим, друго мјесто на табели Прве лиге и освојен Куп Републике Српске показује да екипа има квалитета. У наредних неколико дана ћу да се упознам са тимом и видјећемо гдје су нам потребна појачања, а наравно све ће да зависи од финансијских могућности клуба“.

Он је истакао и да је примарни циљ “Тигрова” у наредној сезони опстанак у Премијер лиги:

“Срећан сам, драго ми је што сам се вратио у родни град и покушаћу својим знањем радом са својим сарадницима и играчима да уђемо јако у ово такмичење и да вратимо Леотар и испунимо оно што очекују грађани Требиња. Надам се да ће уз њихову подршку Леотар испунити циљ, а то је опстанак у Премијер лиги Босне и Херцеговине“.

Коментари
Издвајамо