Ближи се српски дерби

Фото: РТРС
22.07.2021. - Фудбал

 

У недјељу од 21 час у Бањалуци се састају Борац и Леотар, а требињски клуб је занимљивом објавом на друштвеним мрежама најавио овај меч.

Замјена домаћинстава између бањалучког Борца и требињског Леотара довела је до тога да ће се меч другог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине умјесто у Требињу одиграти у Бањалуци, а почетак истог заказан је за недјељу у 21 час.

“Тренери ова два клуба су као играчи наступали и за један и за други клуб, а обојица су била и тренери Борца. Дакле, да би се ‘затворио пуни круг’, остало је да некад у будућности Марко Максимовић сједне на клупу Леотара” – стоји у објави Требињаца.

Интересантно је да је Максимовић крајем јануара на пријему код градоначелника Требиwа дао интересантну изјаву : Ако је Борац први фудбалски бренд Републике Српске, уз дужно поштовање према свим другим клубовима, Леотар је други“, чиме је симболично, можда, И наговјестио Леотаров повратак у елиту. Борац јесте апсоилутни фаворит али, како кажу новинари, лопта је округла.

Друго коло Премијер лиге Леотар након побједе у првом колу дочекује с три бода, док је Борац ремијем на “Грбавици” у првом колу освојио један бод.

 

 

Коментари
Издвајамо