Билећко вече за незаборав

Аутор: Локопортал Фото: Миљан Ратковић Локопортал
06.01.2022. - Фудбал

У оквиру првих четвртфиналних мечева, изненађење, али само за оне који нису били у дворани, приредили су фудбалери билећке екипе Но Ми.Билећани су убједљиво побиједили екипу Бемикса који брани титулу резултатом 6:2.У четвртфиналном мечу ветерана састале су се свије пријатељске екипе Кастел из Никшића и Локопортал. Никшићани су славили резулттом 7:3. Браниоци титуле су се опростили од даљег такмичење.

Највише узбуђења на данашњим мечевима публика је могла да види у трећој утакмици дана између екипа Декор Ива и Горња Хрупјела. Прво полувријеме је било крајње неизвјесно и узбудљиво, али је ипак завршено само са једним поготком и то за Требињце. У наставку меча Горња Хрупјела појачавају ритам играју пожртвовано и предано што доноси резулате. Играч утакмице Ново Милошевић постиже и 7 гол на турниру и на добром је путу да буде најбољи стријелац такмичења.

У конкуренцији сениора у полуфинале су се дакле пласирали Но-Ми и Горња Хрупјела, а код ветерана Кастел Никшић.Слиједи пауза за Бадњи дан и Божић, а такмичење се наставља у суботу по следећем распореду:

08.01.2022. (Субота) ¼ финала

19:00 ДОО „БАЋЕВИЋ“ Никшић – „YOUNG BOYS“ Плужине
20:00 – „ЛУМАС“ Никшић – „ГУЧИНА“ (ветарани)
21:00 „ХРУПЈЕЛА“ – WWIN МДМ „НЕВЕСИЊЕ“

Полуфинални мечеви су на програму 10. јануара, а финални 12. јануара 2022. године.

Коментари
Издвајамо