Без Рилета нема ударца

07.04.2021. - Фудбал

Он је одавно ушао у срца навијача Фудбалског клуба Леотар.
Иако ће ускоро ући у 40.ту годину и даље га носи онај младићки жар и полет, и жеља за побједом. Наравно то је Драган Ристић, рођени Зворничанин а по свему осталом Требињац.
Како другачије протумачити његов наступ у утакмици са екипом Слоге из Добоја у полуфиналу Купа РС када је био један од најзаслужнијих за побједу од 3:0. Иако није погодио ниједном мрежу, показао је ово у наслову:Без Рилета нема ударца.


„Још једна тешка утакмица истим противником за четири дана. Иако сам у суботу погодио мрежу Добојлија за изједначење, данашња утакмица ми је много дража. Нисам дао гол, али дај Боже да ми побјеђујемо а да ја не дам ниједан гол. Леотар и успјеси наше екипе, на спортском плану су ми увијек и је прије свега. Тренер Ћурић ми је указао повјерење а ја сам ту више био да покренем млађе на игру, и сви заједно смо остварили убједљив тријумф“, каже нам Ристић.
Кратко нам рече да је ово за њега четврто финале и да је већ два до сада освојио.
„Ред је да освојим и трећи куп. И то са мојим Леотаром“ ове године“, каже нам тихо на крају.
Риле из твојих уста у Божије уши.
Драган Ристић, фудбалер и човјек за примјер. За примјер свим спортистима како се са 39 година живота бори за свој клуб свој град и како се понаша на терену.

Коментари
Издвајамо