Атриум храбро до бода

25.12.2021. - Фудбал

На Меморијалном турниру „Мишо Таминџија“ јунаци вечери су невесињски младићи окупљени у саставу Ресторан Атриум. У 2. колу А групе након 40 минута игре одољели су троструком освајачу побједничког пехара екипи Бемиксa одигравши 2:2. Требињци су имали већи посјед лопте, али нису створили много прилика. Атриум је играо тврдо и стрпљиво чекајући своје прилике. Када је Бемикс повео са 2:0 чинило се ипак да ће забиљежити рутинску побједу. Међутим, Невесињци су успјели да смање резултат, а у самом финишу су и голмана укључили у нападачку формацију. За одважну игру су награђени у посљедњем минуту када је Радовић поравнао резултат.

Пенал рулет је и други пут на овогодишњем турниру био на страни Бемикса.

Занимљиву утакмицу су одиграле кадетске екипе Ресторан Огњиште и ТР Дејан. Ређале су се прилике и падали голови, а Требињци су до тријумфа дошли у посљедњим секундама утакмице. У другом сусрету кадета није било неизвјесности пошто је екипа ГР Вуковић КМФ била квалитетнији ривал од Wwin – а.

У пионирској конкуренцији Wwin је савладао Х експрес за прво мјесто у групи А.

Резултати

Пионири: Х експрес -Wwin 2:6 (Савић, Братић – С. Зечевић 2, Куљић, Вуковић, Продановић, Н. Зечевић), кадети: Ресторан Огњиште Требиње – ТР Дејан 4:3 (Мијановић, Панџић, Глоговац, Капор – Гамбелић 2, Шиповац), ГР Вуковић КМФ – Wwin 5:1 (Продановић 2, Глоговац 2, Вукосав – Торовић), сениори: Бемикс – Атриум 2:2 (пен. 4:3)

Субота, 25. децембар

17:00 ГР Вуковић – Кафе Урке Гацко (п)

17:30 Невесињепутеви – Кафе Тим Гацко (к)

18:15 Ник ПРОМ Билећа – Ауто салон Ђуро (о)

Коментари
Издвајамо