Асим Зец:Оставићемо и посљедњи атом снаге сутра

10.09.2021. - Фудбал

Један од најбољих фудбалера Леотара Асим Зец најавио је наредну утакмицу свог тима против Зрињског.

Фудбалери Леотара ће у осмом колу Премијер лиге Босне и Херцеговине дочекати Зрињски на свом терену. Медијима се пред утакмицу обратио бивши “Племић”, а сада најбољи фудбалер Леотара на почетку сезоне, Асим Зец.

“Не треба много трошити ријечи о квалитетима Зрињског. Мислим да нас не могу изненадити по питању тактике за ову утакмицу и већ смо разговарали о њиховим слабим странама, али и одакле нам пријети највећа опасност. Оно што ја могу да обећам у своје име и у име мојих саиграча је да ћемо оставити задњи атом снаге на терену да би дошли до позитивног резултата” – рекао је Зец па додао:

“Захвалио бих се навијачима Леотара на избору за најбољег играча досадашњег дијела првенства и надам се да ћу то повјерење оправдати у наставку првенства и узвратити им головима”.

Једна вијест из табора Леотара обрадовала је навијаче. Искусни првотимац Леотара Огњен Тодоровић од понедјељка ће се вратити тренинзима и ставити на располагање тренеру Браниславу Крунићу.

Огњен Тодоровић је у дуелу против Широког Бријега на “Пецари” добио незгодан ударац у зглоб, што га је удаљило са терена и није могао да помогне својим саиграчима.

Сада се полако враћа и биће спреман за наредне утакмице.

Тодоровић ће ипак пропустити дуел против свог доскорашњег клуба, Зрињског.

Коментари
Издвајамо