Ангажована појачања у нападу

21.02.2021. - Фудбал

У прољетни дио првенства Фудбалски клуб Леотар ући ће са играчким освјежењима и то у нападачкој лини гдје је понајвише шкрипало у припремним утакмицама.

Нови – стари члан Леотара је Данило Шиповац, најбољи стријелац требињске екипе у јесењој полусезони, који долази као позајмљен играч из Фудбалског клуба Крупа. Поред њега из овог бањалучког премијерлигаша на позајмицу долази и офанзивни везни играч Еманулах Блажевић.

„Мислим да смо се добро појачали. О Шиповцу знамо све и колико нам је значио у јесењој полусезони а са Блажевићем добијамо квалитет више у везном реду. Он је, млад фудбалер,  офанзивни играч. Свакако морамо да се захвалимо екипи Крупе која нам је уступила ова два играча чиме смо на путу да ријешимо позиције које су нам „шкрипале““, каже нам Олег Ћурић, шеф стручног штаба Леотара.

Поред њих двојице, који ће се сутра појавити на првом тренингу, већ пар дана на припрема и једно ново лице.

„Ријеч је нападачу Драгу Максимовићу који се налази на проби. У наш клуб долази из Чешке гдје је провео протеклу сезону. Задовољни смо његовим квалитетом и залагањем на тренинзима и по свој прилици и он ће појачати нашу екипу“, каже Ћурић.

Како нам рече тренер Леотара у плану је и одигравање пријатељске утакмице са екипом Сутјеске из Фоче што ће бити генерална проба за старт прољетње полусезоне.Подсјетимо, Првенство у Првој МТЕЛ лиги РС наставља се у суботу 6.марта а Леотар је гост екипи Борца из Козарске дубице. Након јесењег дијела шампионата Леотар заузима пето мјесто на табели са 24 освојена бода, по шест побједа и неријешених резултата и три пораза.

Коментари
Издвајамо