Андреј Ђурић-Леотар може до луке спаса

Аутор: Р.МИ. Фото: Бљесак инфо
15.07.2021. - Фудбал

Након „незаборавног“ љетњег одмора, одмора који је донио доста радости фудбалерима Леотара али и спортском Требињу, пред фудбалерима требињске екипе сутра је већ прво искушење.

Меч са екипом Радника је уводни дуел овогодишњег шампионата у коме су се амбиције Леотара свеле на једну ријеч-опстанак.

„Сигурно да нас је све изненадила одлука да Леотар улази у Примијер лигу након иступања Крупе. Реакција је била позитивна јер сматрам да је клубу као сто је Леотар мјесто у Премијер лиги БиХ. Задовољан сам како су протекле припреме, спремни улазимо у сампионат“, каже за херцегспорт Андреј Ђурић, стуб одбране требињске екипе у прошлогодишњем шампионату РС.

Ђурић је свјестан да је нова сезона период новог доказивања а рад са новим тренером код овог младог играча изазвао је само ријечи задовољства. „Част нам је радити са таквим играчем а сада тренером. За овај кратак период доста тога смо могли да научимо и надам се да ћемо то показати на терену. Атмосфера у екипи је одлична, дошло је неколико нових играча који су се брзо уклопили и сви нестпрљиво чекамо почетак сезоне. Увијек позитивно размишљам, тако да вјерујем у опстанак. Уз труд и залагање на терену, сигурно неће изостати и добар резултат“, истиче Ђурић и најављује сутрашњи дуел са екипом Радника у Бијељини.

„Прва кола, премиjерни мчеви отварања сезоне су увијек специфични дуели. Наша екипа је за многе непознаница. Свјесни смо да ће сутра дуел бити веома тежак, али знао колико можемо. Уложићемо максимум напора, елана и жеље за добрим резултатом неће недостајати а да ли ће то бити довољно за добар резултат видјећемо“, каже Ђурић.

Утакмица се игра сутра у 20 часова а Аренаспорт ће је директно преносити.

Коментари
Издвајамо