Alfa u dobrom ritmu

27.05.2024. - Фудбал

Još jedan veoma uspješan vikend za male fudbalere iz ŠF Alfa Trebinje koji su se okitili medaljama,peharom i pojedinačnom nagradom.
Sa godištem 2013. juče su učestvovali na Memorijalnom turniru koji se održavao u Grudama i osvojili drugo mjesto u veoma jakoj konkurenciji.
U grupnoj fazi su imali stopostotan učinak sa tri pobjede, a onda su u četvrtfinalu ubjedljivo savladali NK Imotski 91.
U polufinalnom okršaju su se sastali sa domaćinom NK Grude i nakon boljeg izvođenja penala prošli u finale ovog turnira.
Umor,veliki broj odigranih utakmica je uticao da u finalu bude bolja ekipa NK Posušje, ali ono što su prikazali igrom,borbenošću zalaganjem nije prošlo neprimjećeno na turniru.
Osim pehara i medalja za drugo mjesto osvojena je i pojedinačna nagrada jer je njihov golman Veljko Đuzelović proglašen za najboljeg golmana.
Njihovi nešto mlađi drugari,rođeni 2016. godine su u subotu učestvovali u Mostaru na turniru koje organizuju Sportske.ba i oni su se okitili medaljama.
Oni su na ovom veoma jakom turniru na kraju zauzeli četvrto mjesto što je odličan uspjeh.
Već narednih vikenda male fudbalere ŠF Alfa očekuju nove utakmice,tako što će putovati na turnire u Istočno Sarajevo, Neum,Beograd i Jablanicu.
Šta reći na kraju za najmlađi sportski kolektiv u našem gradu nego srećno pilići kako su ih nazvali njihovi treneri.

 

Коментари
Издвајамо