Шиповац:У Требињу сам на своме

24.01.2023. - Фудбал

Увијек одлично расположен, за новинаре спреман а навијачи Леотара су га дочекали као да је одрастао у Требињу.

У Леотару…

Данило Шиповац је поново у дресу који веома воли.

Данило … Добродошао у Леотар!

„Хвала за добродошлицу. Наравно да сам у Требињу свој на своме. За овај град и овај клуб вежу  ме само лијепе ствари. У њему сам направио прве значајније кораке у сениорском фудбалу. Требиње је предиван град, људи су срдачни и сусретљиви. Овдје се воли фудбал, воли се Леотар.

Осјетиш и љубав публике. Многи су једва чекали да се вратиш!

Осјетио сам ту узвраћену љубав. Вјерујте, још ми у глави одзвања онај аплауз који сам у дресу Зрињског, прије годину дана, добио овдје на Полицама. Тада сам то доживио као признање за игре у периоду док сам био играч Леотара,  а данас то схватам као обавезу и  додатни мотив за оно што нас чека у наставку првенства.

Има ли проблема у процесу прилагођавања и адаптације?

Први дани протичу добро. Већину играча познајем од раније, имао сам прилику сарађивати и са стручним штабом, тако да ми је доста лакше да се адаптирам.

Може ли Леотар обезбједити „луку спаса“?

Увјерен сам да може. Протекле полусезоне Леотар је имао фантастичних утакмица, ако се настави у добром ритму, опстанак неће бити упитан. Трудићу се да својим играма дам допринос успјеху клуба. А хоћу ли  постићи гол или ће то задовољство припасти неком другом, није у овој причи најбитније. Сигуран сам да ћу дати максимум, а голови долазе као плод доброг и преданог рада, каже за херцегспорт Данило Шиповац.

Коментари
Издвајамо