Рашовић:Тајна успјеха – јединство у клубу

22.03.2022. - Фудбал

Правда је задовољена.

КМФ Невесиње је, након рутински одигране сезоне у Другој футсал лиги РС коначно у елити. И више него заслужено.

„Екипу није било проблем консолидовати, због тога што ми дишемо као један и кад губимо и кад побјеђујемо.Ослонац екипе уз већ легенде клуба Пудара(тренер-играч), капитена Ромовића, Вучетића чине Гутић који није играо у другом дјелу због повреде, Кљакић и Ковачевић који израста у врхунског пивота и стријелца. У другом дјелу су се прикључили млади Зечевић и Андрић који су показали да се на њих може озбиљно рачунати. Млади Глоговац је будућност клуба, што је препознао и Стари Град, који га је ангажовао да игра за њихове млађе селекције“, каже за херцегспорт Александар Рашовић, предсједник Клуба.

„Сад предстоји пауза између два првенства, а екипа ће играти љетне турнире. Искористили смо ову сезону да се финансијски стабилизујемо. Због трошкова Прве лиге које нисмо могли финансирати, претходну сезону смо играли у другој лиги, гдје смо показали да смо много бољи од ривала. За ову годину нам је Општина повећала буџет због чега им се захваљујемо, а такође имамо подршку Електро-Херцеговине која је највећи спонзор клуба уз Општину и захваљујемо се Управи предузећа. Такође, добили смо одређену помоћ Електропривреде РС, Невесиње путева, Моцарт спортских кладионица, Такође користим прилику да им се захвалим. Амбиције су прије свега да колектив настави да расте, да прикључимо и афирмишемо неке нове младе играче. У плану смо да вратимо неке наше бивше играче који су тренутно у другим клубовима, прије свега ту мислим на Драшковића из Леотара који је сјајан момак и играч и Милићевића из Бротња. Амбиције су свакако врх табеле. А све ће зависити од финансијске подршке, да ли ћемо имато довољно новца да одемо на ноћења на далека гостовања, да ускладимо пословне обавезе играча и утакмице, а најважније од свега да нас уз Божију помоћ повреде заобиђу“, истиче Рашовић.

Љубитељи фудбала у Невесињу коначно су на своме, и нема сумње да ће уз препуне трибине, Спортска дворана у Невесињу бити неосвојива тврђава за противнике.

Коментари
Издвајамо