Пионири Дријена убједљиви

23.01.2022. - Фудбал

Зимски турнир у малом фудбалу „Билећа 2022“ синоћ је отворио сусрет пионира. У утакмици између „Ресторана Дријен“ и „X- еxпресса“ из Невесиња резултатом 2:0 славила је екипа из Требиња.


У кадетској конкуренцији одигране су двије четвртфиналне утакмице. У првом сусрету снаге су одмјериле двије екипе из Невесиња. Головима Ђорђа Kљакића екипа „Невесиња путева“ савладала је „Wwин“ и тако изборила пласман у полуфинале.
У другом сусрету „Ђомикс“ из Фоче резултатом 5:4 савладао је „Kнежевину Монако“. Голове су за „Ђомикс“ постигли: Алекса Цвијетић (2), Немања Милутиновић (2) и Kристијан Гаговић. За „Монако“ три гола је постигао Алекса Милојевић, четври погодак дјело је Павла Михића.
У понедјељак се играју полуфиналне утакмице. Први полуфинални пар чине „Горица и кафе СИС“ и „Тина Требиње (овај меч на програму је у 17.00 часова). Други полуфинални меч у кадетској конкуренцији почиње у 17.30, а за пролаз у финале боре се „Невесиње путеви“ и „Ђомикс“ из Фоче.
У сениорској конкуренцији први четвртфинални меч одиграли су „Бемиx“ Требиње и „РиТЕ“ Гацко. У полуфинале се пласирала екипа из Требиња која је славила резултатом 6:1. Голове су постигли: Дејан Kовачевић (4), Далибор Пудар и Предраг Шешељ. Лучић Вукота је постигао погодак за „РиТЕ“ Гацко.
У другом мечу састали су се „Полице“ Требиње и „Wwин“ Гацко. Регуларни ток меча завршен је без голова. Након извођења пенала у полуфинале се пласирала екипа из Гацка. У полуфиналу се (у понедјељак од 18.00 часова) састају „Бемиx“ Требиње и „Wwин“ из Гацка, а од 18.40 „Но-Ми“ и „Атриум и Апотека“.


Зимски турнир у малом фудбалу „Билећа 2022“ организују ФK „Херцеговац“ и Kултурно- спортски центар у сарадњи са неформалном групом младих, а под покровитељством Општине Билећа.
Турнир се организује кроз омладинску иницијативу неформалне групе младих под називом „Покрени се“, а реализује се у склопу пројекта „Подршка младима у локалним заједницама у БиХ“, којег финансијски подржава Влада Уједињеног Kраљевства, а имплементира Међународна организација за миграције.
Турнир су подржали и спонзори: Kафе бар „Машта“, Алексић комерц, кафе бар „НН“, Витинка, пицерија „МАММА МИА“, кладионица „Wwин“ и „Kафаница“.
Зимски турнир у малом фудбалу биће настављен сутра. Цијена улазнице 1 KМ. Организатори моле посјетиоце да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера.

Коментари
Издвајамо