Ибањезов патриотизам

Аутор: Спортски журнал
26.11.2021. - Фудбал

 

Лекцију из патриотизма Србима одржао је синоћ један Аргентинац! Луис Ибањез, сада леви бек Графичара, а некад Црвене звезде, био је гост у студију ТВ Аренаспорт, где је коментарисао дуел црвено-белих против Лудогореца.

Али, није се популарни Лучо либио ни да изнесе своје виђење утакмице коју је Партизан одиграо, а по ономе што је причао јасно је било да му је истински криво што црно-бели нису остварили очекивану победу против аутсајдера.

И то, како је рекао, „због коефицијента који би српским клубовима, па и Звезди која му је при срцу, донела велике привилегије и лакши европски пут у наредним сезонама“.

Уз то, имао је Лучо и разумевања за Партизанов пораз, истакао је чињеницу да су црно-бели несрећно примили погодак у тренуцима кад се Урошевићу указивала помоћ, да „мали Јовић који није одбрамбени играч није успео да се најбоље снађе у тој ситуацији“, да је „Партизан имао иницијативу у другом полувремену“…

Ибањез је пожелео и што јачи Партизан у домаћем шампионату и као да је „отворио очи“ навијачима Црвене звезде, кад је нагласио чињеницу да би такав вечити ривал могао да извуче оно најбоље из његовог бившег тима у трци за титулу у Супер лиги.

Коментари
Издвајамо