Велика нада атлетичарка Глорија Куреш прешла у Борац

22.12.2021. - Атлетика

Билећанка Глорија Куреш однедавно је постала члан Атлетског клуба „Борац“ Бања Лука. За врло кратко вријеме, такмичећи се у „краљици спортова“, Глорија је постигла врло запажене резултате који су јој били најбоља препорука да добије позив и постане члан најтрофејнијег атлетског клуба Републике Српске. Грација из Билеће, која је до сада наступала за Атлетски клуб „Леотар“ Требиње, јуниорски је првак Републике Српске у трци на 1.500 м и штафети 4х100 м, јуниорска је шампионка БиХ у трци на 1.500 м и 800 м. На првенству БиХ освојила је и бронзану медаљу у трци штафета 4х100 м. Вицешампионка је БиХ у трци на 1.500 м и 800 м у сениорској конкуренцији. На ЕП у Лисамолу, као јуниорка, освојила је одлично пето мјесто у сениорској конкуренцији на 1.500 м.

Глорија је завољела атлетику свим својим бићем и у потпуности се предала раду на личном усавршавању како у спорту тако и у животу. У новом клубу, Глорију очекују нови изазови, нова такмичења, првенства, митинзи…

Као врло упорна, радна, самосвјесна, самодисциплинована и самопрегорна дјевојка, која зна циљ и пут који је води ка циљу и планираним резултатима, Глорија у новој средини, у новој години, нове медаље и рекорде очекује.

Коментари
Издвајамо