Sjajni Leotarovi atletičari FOTO

25.12.2023. - Атлетика

U subotu i nedelju su atletičari Leotara nastupili na dva dvoranska atletska mitinga u Beogradu. U subotu na memorijalnom mitingu Mihajlo Mika Švraka u organizaciji atletskog kluba Top Jump ostvarena su dva lična rekorda i to Jakova Perišića sa rezultatom u trci na 200m 25.78, dok je Sara Mijanović u trci na 60m istrčala 8.02 i osvojila je bronzanu medalju.

U nedelju je atletičari Leotara nastupili u većem broju na „mitingu budućih šampiona“ koji organizuje atletski klub Partizan, inače najmasovniji miting na ovim prostorima, a ostvarili su zapažene rezultate.

U kategoriji starijih cicibanki Una Miš je osvojila zlatnu medalju i pehar u disciplini skok u Vis sa novim ličnim rekordom 145 cm.

Takođe u istoj kategoriji Ana Kraljević je osvojila bronzanu medalju u disciplini skok u dalj sa rezultatom 4,37m.

U kategoriji Mlađih pionirki Srna Danojlić je ostvarila dva nova lična rekorda, i to u trci na 60m sa rezultatom 8.08 i osvojila je zlatnu medalju, i skoku u dalj sa rezultatom 5,19 gdje se okitila bronzanom medaljom.

Sara Mijanović je nastupila za Starije pionirke i popravila je lične rekorde u dvije discipline i to u trci na 60m prepone sa rezultatom 8.92 gdke osvojila zlatnu medalju, dok je u trci na 60m istrčala 7.99 i okitila se srebrenom medaljom.

AK Leotar je nastupio sa 15 atletičara u Beogradu na dva dvoranska Mitinga, od kojih je 10 mladih cicibana, što je za njih jedno veliko iskustvo, uz druženje, pjesmu i veselje, a i podršku koju su nesebično pružali jedni drugima dok su se takmičili na tartanu atletske dvorane u Beogradu.

Коментари
Издвајамо