Сјајан наступ Леових атлетичарки

14.05.2022. - Атлетика

Атлетичарке АK Леотара забиљежиле су одличан наступ на првенству БиХ за пионире и пионирке које је одржано данас у Зеници.

Атлетичарке Ак Леотара су биле најбрже у дисциплини штафета 4 пута 100м и тако постале првакиње БиХ. Вријеме златне штафете Леотара износило је 56.05 сто је било брже и од мушке златне стафете. За златну стафету Леотара трчале су Срна Данојлић , Ена Комненић, Сара Ратковић и Сара Мијановић. “Наше такмичарке су у својим дисциплинама такође оствариле запажене резултате: Сара Мијановић је била прва у дисциплини 80 метара препоне и друга у дисциплини 60 метара, у обје дисциплине је поправила личне рекорде и постала првакиња и Вицепрвакиња БиХ за пионирке.

Сара Ратковић је постала Вицепрвакиња БиХ у дисциплини 80 метара препоне и освојила сребрену медаљу. Срна Данојлић и Ена Комненић су биле четврте у својим дисциплинама гдје је Срна као Цицибанка поновила лични рекорд у скоку у вис и Ена истрчала добар резултат на 800м сто је и њен лични рекорд, с тим да не тренира ни годину дана а напредак је евидентан”, кажу у АК Леотар.

 

 

Коментари
Издвајамо