Седам медаља за младе атлетичаре Леотара ФОТО

26.12.2022. - Атлетика

У суботу је, у Београду, одржан “Партизанов Атлетски митингу будућих шампиона” најмасовније атлетско такмичење на нашим просторима док је дан после у недељу одржан атлетски митинг Црвене Звезде. Ова два митинга окупила су око 2500 атлетичара из свих оближњих земаља.

На овим такмичењима су учествовали атлетичари Атлетског клуба Леотар гдје су остварили запажене резултате.

„Ово је велики успјех наших такмичара. Срна Данојлић је била прва у трци на 60 метара, освојила златну медаљу и пехар као најбржа атлетичарка у свом узрасту цицибанки. Васја Ребац је такође освојио прво мјесто у скоку у Вис  и освојио је златну медаљу и пехар као најбољи скакач у вис за свој узраст. Сара Мијановић је такође освојила прво мјесто у трци на 60 метара препоне и добила пехар за најбржу препонашицу и друго мјесто и сребрену медаљу у трци на 60 метара.Јована Кржић је оборила лични рекорд  у трци на 60 метара препоне.

На митингу црвене Звезде Ена Комненић је заузела 3. мјесто у трци на 800 метара и освојила је бронзану медаљу са новим личним рекордом док је Сара Мијановић освојила двије бронзе у дисциплинама 60 метара и 60 метара препоне а Сара Ратковић је остварила нови лични рекорд у трци на 60 метара“, каже за херцегспорт њихов тренер Никола Бољановић .

Коментари
Издвајамо