Пријем за најбоље младе спортисте

13.09.2023. - Атлетика

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић уприличио је данас пријем за најбоље младе спортисте Требиња које су током претходних мјесеци остварили запажене резултате.

Млади спортисти Саво Радановић члан Фудбалског клуба, Срна Данојлић и Сара Мијановић из Атлетског клуба Леотар, Марија Куртовић такмичарка Требишњице ,млади тенисери Наталија Сулавер и Сергеј Петровић изразили су задовољство поводом организовања пријема у њихову част.

Захваљујући се младим спортистима градоначелник Требиња Мирко Ћурић није крио задовоЉство.

„Преко нашег спортског друштва одлучили смо да окупимо најбоље спортисте који су остварили најбоље резултате у претходних мјесец дана. Ово ће од сада да буде пракса. Заједно са клубовима ћемо да процијенимо ко је остварио најбоље резултате, саслушаћемо њихова мишљења по питању тога шта бисмо требали да урадимо. Један од наших најважнијих циљева је да се што више дјеце бави спортом и ми ћемо истрајати у томе“, рекао је градоначелник Требиња.

Млади спортисти, већином пионири за које је данас приређен пријем, остварили су запажене резултате како у РС и БиХ тако и на такмичењима у европским оквирима.

Коментари
Издвајамо