Održano regionalno finale u atletici FOTO

08.04.2023. - Атлетика

U organizaciji Udruženja pedagoga fizičke kulture regije Trebinje, danas je u Trebinju održano regionalno finale u atletici.
evo i pobjednika.
U disciplini na osamsto metara za dječake,pobjednik je Vasiliije Kovač iz JU OŠ,,Risto Proroković“ Nevesinje. U disciplini na 800 metara za djevočice iz osnovnih škola pobjednica je Mara Nožica iz JU OŠ,,Sveti Vasilije Ostroški i Tvrdoški“ Trebinje. U disciplini na 800 metara za djevojčice iz srednjih škola pobjednica je Marija Ivanović iz JU SŠC,,Foča“ U disciplini na hiljadu metara za srednje škole za dječake pobijednik je Lazar Bovan iz JU SŠC,,Aleksa Šantić“Nevesinje.
U disciplini na 100 metara za osnovne škole za djevojčice pobjednica je Sara Mijanović iz JU OŠ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Trebinje.
U disciplini na hiljadu 100 metara za osnovne škole za dječake pobjednik je Jakov Perišić Glebov iz JU OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Trebinje.
U disciplini na 100 metara za srednje škole za djevojke pobjednica je Anastasija Janjić JU Centar srednjih škola Trebinje.
U disciplini na sto metara za srednje škole za muškarce pobjednik je Vukašin Đukić iz JU ,,Centra srednjih škola,, Trebinje.
U disciplini skok u dalj za osnovne škole za dječake pobjednik je Nenad Krstović iz JU OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“ U disciplini skok u dalj za osnovne škole za djevojčice je Jovana Kržić iz JU OŠ,,Jovan Jovanović Zmaj“ Trebinje. U disciplini skok u dalj za srednje škole za muškarce je Marko Šuković iz JU,,Centar srednji škola“Trebinje. U disciplini skok u dalj za srednje škole za djevojke pobjednica je Emilija Pikić iz JU,,Centar srednjih škola“ Trebinje.
U disciplini bacanje kugle za osnovne škole za dječake pobjednik je Danilo Kovačević JU OŠ,,Veselin Masleša“ Foča. U disciplini bacanje kugle za osnovne škole za djevojčice pobjednica je Lana Miletić iz JU OŠ ,,Sveti Sava“ Foča. U disciplini bacanje kugle za srednje škole za muškarce pobjednik je Saša Đurasovićiz JU SŠC,,Aleksa Šantić“Nevesinje. U disciplini bacanje kugle za srednje škole za djevojke pobjednica je Miranda Vasiljević iz JU SŠC,,Aleksa Šantić“Nevesinje.

Najuspješniji po atletskim tablicama bili su Sara Mijanović i Nenad Krstović kod učenika osnovnih i Emilija Pikić i Marko Šuković kod srednjih škola.

Коментари
Издвајамо