Одлични резултати атлетског клуба,,Леотар“ на Сокоцу

21.08.2023. - Атлетика

На првенству Републике Српске за јуниоре и млађе пионире одржаном на Сокоцу, Атлетичари Леотара су остварили одличне резултате

Освојили су 13 медаља, од тога 6 златних, 3 сребрене и 4 бронзане

Срна Данојлић у категорији млађих пионирки  постала двострука првакиња Републике Српске у дисциплинама Скок у даљ гдје је скочила 5.08 и трци на 60м 08.19 што су њени нови лични рекорди.

Сара Мијановиће је у категорији јуниорки освојила прво мјесто у трци на 100м са новим личним рекордом 12.42 и друго мјесто у скоку у даљ.

Душко Руњевац је у категорији Пионира поста првак Републике Српске у скоку у Вис док је у трци на 60м заузео треће мјесто.

Јована Кржић је у категорији Јуниорки заузела прво мјесто у трци на 100м препоне док је у дисциплини троскок освојила сребрену медаљу.

Уна Миш је у категорији млађих пионирки у дисциплини скок у вис заузела друго мјесто и освојила сребро, док је Ана Краљевић у истој дисциплини освојила бронзану медаљу.

Лана кандић је у трци на 300м за млађе пионирке била трећепласирана и освојила бронзану медаљу.

У Штафети 4×100м за јуниорке екипа Леотара је постала првак Републике Српске и то у саставу Сара Ратковић, Сара Мијановић, Анастасија Јањић и Јована Кржић.

У Штафети 4×100м у категорији млађих пионирки екипа Леотара је била трећа и освојила бронзану медаљу и то у саставу Анастасија Митровић, Ана Краљевић, Лана Кандић и Уна Миш.

Коментари
Издвајамо