Леотаров трио доминантан ФОТО

27.05.2024. - Атлетика

На четвртом Међународном атлетском митингу и у Лиги Херцеговине, одржаним јуче у Мостару, чланови Атлетског клуба „Леотар“ освојили су, у свим узрасним категоријама укупно 51 медаље – 20 златну, 18 сребрних и 13 бронзаних, а у екипној конкуренцији заузели су убједљиво прво мјесто.

„Презадовољни смо оствареним, екипно смо били најбољи, а од наших такмичара издвајамо Емилију Миљановић, Лану Kандић и Срну Данојлић, које су биле супериорне у својим категоријама“, рекао је за Радио Требиње тренер Милан Спаић.

Емилија Миљановић је освојила четири, а Срни Данојлић, Лани Kандић, Мини Вучинић, Јелени Спаић, те штафетама 2011, 2013. и 2014. годиште (Медан, Новчић, Миш и Kраљевић; Митровић, Медан, Kандић и Петровић те Главаш, Ногоштић, Миљановић, Спаић) припале су по двије златне медаље. Златним одличјем окитили су се још Лана Ђорђић и Јаков Медан.

По двије сребрне медаље освојили су: Јаков Перишић Глебов, Ана Kраљевић, Марија Петровић, Софија Kрнојелац, Стела Главаш, Милица Kраљевић, и Андреа Танасијевић. Сребрна медаља припала је и Лани Ђорђић и Уни Миш, те штафетама 2011. годиште (Вучуревић, Мишковић, Турнић, Танасијевић) и 2015. годиште (Грчић, Алексић, Тасић, Рајковић).

Три бронзане медаље освојила је Уна Миш, а са два бронзана одличја окитили су се Анастасија Митровић и Јаков Перишић Глебов, док су Мина Вучинић, Деа Ногоштић, Лана Ђорђић, Стела Главаш, Маја Медан и Николија Рајковић освојиле по једну бронзану медаљу.

 

Коментари
Издвајамо