Глорија Куреш најбоља јуниорка БиХ

10.04.2022. - Атлетика
Билећка атлетичарка Глорија Куреш, члан АК „Борац“ из Бања Луке, добила је још једно изузетно признање које даје посебан стимуланс свим младим спортистима.
Олимпијски комитет БиХ, у сарадњи са Атлетским савезом БиХ, прогласио је атлетичарку из Билеће, Глорију Куреш, за НАЈБОЉУ АТЛЕТИЧАРКУ У КАТЕГОРИЈИ ЈУНИОРКИ у 2021. ГОДИНИ.
Ова одлука је потврда да се пажљиво прати и правилно вреднује успјех спортиста у свим категоријама.
„Ово изузетно признање које сам добила даје ми додатну енергију, жељу и вољу да радим, тренирам и учим још више, јаче, преданије, поштујући све препоруке и савјете мог стручног тима и клуба. Хвала стручном тиму који је испратио моје резултате у 2021.години и додијелио ми ово ласкаво признање о којем млади спортисти маштају. Срећна сам што се систематски прате резултати младих спортиста јер нам је то добар путоказ за будућност. Ово је прилика да се од срца, најискреније, захвалим свима који су вјеровали у мене, радили са мном, улагали у мој напредак. Једино што могу да обећам је да ћу дати све од себе да наставим трчати „путем уз планину“, не жалећи труд, рад, зној,“ истакла је, с озарјем на лицу, Глорија Куреш.
Коментари
Издвајамо